Aanwijzingen voor deelname

 

Op deze pagina vindt u de aanwijzingen voor deelname aan het forum over hulpstoffen.

 

Berichten lezen

Iedereen kan berichten lezen. Inloggen of registreren is hiervoor niet noodzakelijk.

 

Berichten plaatsen

Voor het kunnen plaatsen van een bericht (nieuw onderwerp starten, of deelnemen aan een bestaande discussie) is inloggen noodzakelijk.

 

Foto's plaatsen

U kunt foto's bij een bericht plaatsen. De maximale grootte van een foto is 1 MB.

 

Inloggen

Voor het kunnen inloggen dient u zich eenmalig te registreren. Registratie bestaat in het aanmaken van een account. Na het aanmaken van een account ontvangt binnen enkele minuten per e-mail uw gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en uw wachtwoord.

 

Registreren (account aanmaken)

Klik op "Login" boven de rechter kolom en vul de gevraagde gegevens in. U kunt één account aanmaken per e-mail adres.

 

Account wijzigen of verwijderen

U kunt gegevens in uw account wijzigen (bijvoorbeeld een ander wachtwoord kiezen). U kunt uw account echter niet zelf verwijderen. Dat kan alleen de forumbeheerder (moderator). U kunt hem bereiken via "Contact met forumbeheerder" in de rechter kolom.

 

Wachtwoord vergeten?

Als u uw wachtwoord bent vergeten, gaat u als volgt te werk: klik op "Wachtwoord vergeten" in de rechter kolom en volg de instructies op het scherm.

 

Berichten wijzigen of verwijderen

Berichten (en/of de zichtbare naam) kunnen niet door uzelf worden gewijzigd of verwijderd. Dat kan alleen de forumbeheerder. U kunt hem bereiken via 'Contact met forumbeheerder' in de rechter kolom.

 

Zoeken in het forum

Gebruik de zoekpagina voor het doorzoeken van berichten op forumpagina's. Vink alleen de keuzemogelijkheid "Forum" aan, om de zoekopdracht tot de forumpagina's te beperken. Er wordt gezocht in titels en berichtteksten; zoeken op auteursnaam is niet mogelijk.

 

Kan ik e-mailadressen zien?

Om privacyredenen worden e-mailadressen van deelnemers aan het forum niet getoond.

 

Privéberichten

Dit forum kent geen systeem voor privéberichten. Deelnemers kunnen elkaar dus geen privéberichten via dit forum toesturen.

 

Naar boven