Klik hier voor de webversie
SURfaPLUS Paprikatips
November 2017                Klik hier voor verslag van proefresultaten

Elasto G5 verbetert de werkzaamheid van XenTari tegen Turkse mot in paprika
Toevoeging van de hulpstof Elasto G5 aan XenTari WG (Bacillus thuringiensis var. aizawai) kan de effectiviteit van dit biologische middel verbeteren. Uit onderzoek van proefbedrijf Botany (Horst) blijkt dat de gewasvriendelijke hulpstof de bestrijding van de rupsen van de Turkse mot door XenTari verbetert én dat daardoor het percentage bladvraat vermindert. De verschillen tussen XenTari en XenTari plus Elasto G5 zijn statistisch niet significant. Het effect van Elasto G5 moet daarom als 'trend' worden aangeduid. De behandelingen hadden geen nadelige gevolgen voor het gewas en er waren geen zichtbare residuen.

Klik hier voor het verslag Elasto G5 - XenTari - Turkse mot in paprika November 2017



Andere combinaties met hulpstoffen
Wilt u de hulpstoffen Elasto G5 of Hasten aanwenden in een toepassing die nog niet eerder is getest m.b.t. gewas, cultivar of middel? Voer dan eerst een kleinschalige proefbehandeling uit. Zie hiervoor het testprotocol voor proefbehandelingen met Elasto G5 of het testprotocol voor proefbehandelingen met Hasten.


schaduw

Meer weten over het gebruik van hulpstoffen?

Als u meer wilt weten over het gebruik van hulpstoffen, bezoek dan onze antwoorden op veelgestelde vragen.
schaduw

Interesse in de gratis nieuwsbrief?

SURfaPLUS Tips & Tricks is een gratis nieuwsbrief over slim gebruik van hulpstoffen in de land- en tuinbouw. De nieuwsbrief verschijnt 1 tot 2 keer per jaar. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via de aanmeldingspagina op de website van SURfaPLUS. U kunt zich op deze aanmeldingspagina ook opgeven voor gewasspecifieke nieuwsbrieven (eveneens gratis).
schaduw

Uw ervaring telt

Wilt u uw ervaringen met hulpstoffen delen met collega's? Ga dan naar ons forum en plaats uw commentaar op de pagina Forum Hulpstoffen.
schaduw

Productinformatie

Wilt u informatie over onze producten? Klik dan op een van de onderstaande foto's.



Atplus UCL 1007


Elasto G5


Hasten

 
Drop Keeper

schaduw

www.surfaplus.com

contact | disclaimer | privacy

schaduw

Terug naar het overzicht