Proefresultaten toepassingen hulpstoffen

 

SURfaPLUS doet continu onderzoek naar uitbreiding van toepassingen van de hulpstoffen ASSIST M36 (vervanger van Hasten), Elasto G5 en Atplus UCL 1007. De resultaten worden op deze pagina's gepubliceerd.

 

Proefresultaten ASSIST M36
Proefresultaten Elasto G5
Proefresultaten Atplus

 

In samenwerking met Botany b.v. in Horst wordt onderzoek gedaan naar de effectiviteit van hulpstoffen bij groeiregulatoren, herbiciden, insecticiden en fungiciden. Ook kan hier de bevochtiging en opname van de planten worden gemeten en gevisualiseerd.

 

Onderzoek onder praktijkomstandigheden vindt plaats op locatie bij telers onder begeleiding van Delphy (voorheen DLV Plant).

 

Hulp nodig bij de keuze van de juiste hulpstof? Ga naar onze Hulpstof selector. Met dit filter kunt u selecteren op gewas, ziekten of plaag, middel of hulpstof.

 

Toepassingen ASSIST M36 en Elasto G5

Wilt u een overzicht van de middelen getest met ASSIST M36? Kijk dan op ASSIST M36 - tuinbouw en fruitteelt of ASSIST M36 - onkruidbestrijding. Wilt u een overzicht van de middelen getest met Elasto G5? Kijk dan op Elasto G5 - tuinbouw of Elasto G5 - onkruidbestrijding.