Klik hier voor de webversie

Perspectieven van hulpstoffen

Informatiedag over toepassingen van hulpstoffen in de gewasbescherming

 

Vrijdag 10 maart 2017                Evenementenhal Gorinchem

Informatiedag: Perspectieven van hulpstoffen in de gewasbescherming

Perspectieven van hulpstoffen in de gewasbescherming, dat is het inspirerende thema van de informatiedag over innovatieve toepassingen van hulpstoffen in de Nederlandse land- en tuinbouw. Bekende specialisten zullen uitleggen hoe hulpstoffen werken en tevens zullen sprekers de praktische toepassingen met u doornemen. Het symposium wordt georganiseerd door SURfaPLUS en wordt gehouden in de Evenementenhal Gorinchem. Datum: vrijdag 10 maart 2017.

Programma

Het programma van de Informatiedag Hulpstoffen en aanvullende informatie staan op de website.


schaduw

Wie komen ook?

Het programma van de informatiedag biedt veel ruimte tot netwerken. Wilt uw weten welke collega's zich ook hebben aangemeld? Klik dan hier voor de laatste versie van de deelnemerslijst.
schaduw

Wat willen de sprekers met u delen?


Hans de Ruiter Er zijn in Nederland meer dan 100 hulpstoffen geregistreerd. Waar moet je op letten om de juiste keuze te maken? ”

Elwin Dirkse Uitvloeiers verlagen de oppervlaktespanning van de spuitvloeistof. Welke uitvloeier geeft in een bepaalde situatie het beste resultaat: een 'gewone' of een superuitvloeier, een langzame of een snelle uitvloeier? ”

Michael Houbraken Hulpstoffen kunnen op allerlei manieren de verdamping van gewasbeschermingsmiddelen verminderen. Wat is hierover bekend?

Han Rieffe Hulpstoffen zijn er in soorten en maten: grote moleculen, kleine moleculen, meer polair of minder polair. Moleculaire grootte en polariteit bepalen de eigenschappen van hulpstoffen en dus ook hun toepassing. ”

Huub Schepers Stickers zijn bedoeld om de regenvastheid te verbeteren, maar ze verschillen in effectiviteit. ”

Ronald Vermeer Welke trends kunnen we verwachten als het gaat om het formuleren van gewasbeschermingsmiddelen? Welke rol spelen hulpstoffen bij het formuleren van deze middelen? ”

schaduw

Aanmelden

De kosten voor deze informatiedag bedragen € 100,- (excl. BTW), inclusief koffie/thee, lunch, hapjes en drankjes. U kunt zich aanmelden via de website.
schaduw

Sponsors

U kunt uw bedrijf onder de aandacht van de deelnemers aan de informatiedag brengen. Klik hier voor details van het sponsorpakket.



 


schaduw

Exposanten

U bent welkom om uw producten, diensten of apparatuur te laten zien in de zaalruimte waar de informatiedag wordt gehouden. Klik hier voor informatie over de mogelijkheden van demonstraties.

AgroCentrum BV

GreenA BV

Groen Agro Control

Mertens







schaduw

www.surfaplus.com

contact | disclaimer | privacy

schaduw

Terug naar het overzicht